Zwembad
     Wij leveren onder voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Lelystad onder nummer 53313569
Buiten zwembad: Elk type zwembad is geschikt als buiten zwembad, maar wegens strenge winters is een betegeling af te raden en wij geven hier op dan ook geen garantie. Zowel de traditionele beton-folie zwembaden als kunststof zwembaden hebben wij  in ons programma! Het betreft niet alleen de bekende polyester maar ook opvolgers als polypropyleen en polycarbonaat en acrylaat zwembaden. Laat u gerust voorlichten over wat er allemaal op de markt te vinden is, de voor en nadelen, de prijzen, maar ook de levensduur en onderhoudscyclus. De uiteindelijke keuze is natuurlijk zeer bepalend! Wij zijn onafhankelijk, u krijgt een goed en gedegen advies waarbij rekening is gehouden met uw wensen en beschikbaar budget !
Binnen zwembad: Bijna elk type zwembad is geschikt om binnen te plaatsen, maar er kunnen factoren zijn die toch bepalen welk type zwembad te plaatsen. Dit kan te maken hebben met grondsoort, grondwaterpeil, hal, prijsstelling  of keuze van afwerking. Wat alle gemeen hebben is dat meestal de hal-vloer- zwembad verbinding zeer stabiel moet zijn en dit is niet altijd met elk type zwembad mogelijk. De nieuwste polypropyleen en acrylaat zwembaden zijn hiervoor geschikt, hoe dan ook, advies is noodzakelijk! Uiteraard hebben wij een ruime ervaring op dit gebied en kunnen wij u terdege adviseren wat in uw situatie geschikt zou zijn, rekening houdend met uw wensen en budget!
Buiten zwembaden binnen zwembaden publieke zwembaden Publieke zwembaden:  Wij hebben ook een uitgebreid programma voor openbare zwembaden. Zowel voor b.v. campings, bungalowparken, gemeentelijke instellingen & hotels kunnen bij ons terecht voor gedegen advies en begeleiding, ook zijn er interessante prijsstellingen mogelijk, want  niet alles hoeft te worden gebruikt uit veelal duurdere segment waar normaal uit betrokken wordt. Ook doen wij deelopdrachten zoals advies over waterspelen, blower-bodems, jetstreams, glijbanen, kunstrots-partijen, nieuwste energie zuinige onderwaterverlichting, etc. Zoekt u iets, vraag het ons dan gerust, wij kunnen altijd u van een goed advies voorzien! Wellness & project realisatie:  Ook op het gebied van wellness kunt u goed  bij ons terecht. Wij hebben een ruime ervaring met alle zaken die hiermee verband houden. Of het nu is op gebied van sauna, hamann, kruidenbaden, spa, stoomcabines, of de totaal inrichting, tuin, bouwkundige en technische zaken, etc., wij kunnen dit voor u in één hand houden en u heeft dan één aanspreekpunt.  Wij bespreken uw wensen en werken dit uit, alleen als u volledig overtuigd bent van het uitgewerkte plan geeft u uw fiat en wij zorgen dan voor een turnkey uitvoering en oplevering. U hoeft verder niets te doen of te regelen, gemakkelijker kunnen we het niet maken! publieke zwembaden
Zwembad
Wij leveren onder voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Lelystad onder nummer 53313569
Buiten zwembad: Elk type zwembad is geschikt als buiten zwembad, maar wegens strenge winters is een betegeling af te raden en wij geven hier op dan ook geen garantie. Traditionele beton-folie zwembaden alsmede kunststof zwembaden hebben wij  in ons programma! Polyester zwembaden, ook polypropyleen, polycarbonaat en acrylaat zwembaden. Laat u voorlichten over wat er allemaal op de markt te vinden is, de voor en nadelen, de prijzen, maar ook levensduur en onderhoud. De uiteindelijke keuze is natuurlijk zeer bepalend! Wij zijn onafhankelijk, u krijgt een goed advies rekening houdend met uw wensen en budget !
Binnen zwembad: Bijna elk type zwembad is geschikt om binnen te plaatsen, er kunnen factoren zijn die toch bepalen welk type zwembad te plaatsen. Dit kan te maken hebben met grondsoort, grondwaterpeil, hal, prijsstelling of keuze van afwerking. Allen hebben gemeen dat de hal-vloer-zwembad verbinding stabiel moet zijn en dit is niet altijd mogelijk.Polypropyleen en acrylaat zijn hiervoor geschikt, hoe dan ook, advies is noodzakelijk! Wij hebben een ruime ervaring op dit gebied en kunnen wij u terdege adviseren wat geschikt zou zijn!
Buiten zwembaden binnen zwembaden publieke zwembaden Publieke zwembaden: Wij hebben ook een uitgebreid programma voor openbare zwembaden. Bungalowparken, campings,  gemeentelijke instellingen & hotels kunnen bij ons terecht voor gedegen advies en begeleiding, doen wij ook deelopdrachten zoals advies over jetstreams, glijbanen, de nieuwste energie zuinige onderwaterverlichting, etc. Vraag het ons gerust, wij kunnen altijd u van een goed advies voorzien! Wellness & project realisatie: Ook op het gebied van wellness kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruime ervaring met alle zaken die hiermee verband houden. Of het nu is op gebied van sauna, spa, hamann, kruidenbaden, stoomcabines, of totale inrichting, tuin, bouwkundige en technische zaken, etc., wij kunnen dit voor u in één hand houden en u heeft één aanspreekpunt.  Wij bespreken uw wensen en werken dit uit, alleen als u volledig overtuigd bent van het uitgewerkte plan geeft u uw fiat en wij zorgen dan voor een turnkey uitvoering en oplevering. U hoeft verder niets te doen of te regelen, gemakkelijker kunnen we het niet maken! publieke zwembaden